DARE TO WANDER

Dare to Wander is het online programma dat jou als avontuurlijke reiziger begeleid
bij het realiseren van jouw droom: leven als een digital nomad!

“We have nothing to lose and a world to see.”

9-IMG_1437

Als je 'JA' hebt geantwoord op bovenstaande vragen, dan ben je er helemaal klaar voor om met Dare to Wander te starten!

Wil je meer weten over Dare to Wander?
Lees hieronder onder meer over het programma!

Become a Wanderlover

Het online programma Dare to Wander bestaat uit een besloten community en een leerplatform voor avontuurlijke reizigers.
Op het leerplatform ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt als digital nomad,
zodat je er klaar voor bent om je eigen online service op te starten.
Je gaat je droom op je eigen tempo stap voor stap omzetten naar een plan en hier consistent mee aan de slag.

Daarnaast leer je om te gaan met de uitdagingen die je tijdens dit avontuur tegenkomt, zodat je geïnspireerd en gemotiveerd blijft om het leven waarvan je droomt te realiseren.

Het interactieve leerplatform bestaat uit korte video’s en een combinatie van theorie- en praktijkopdrachten. Je bent geen uren naar ‘saaie’ uitleg aan het kijken, maar gaat actie nemen!

In de besloten community met gelijkgestemden kun je terecht om je ideeën en inzichten te delen, maar ook om vragen te stellen en de ervaringen en uitdagingen die je tijdens dit avontuur tegenkomt te delen.

Actie, uit je comfortzone durven stappen, de motivatie om nieuwe skills te leren zijn de basis om je droom om digital nomad te worden te realiseren en wij supporten je daarbij!

Tijdens het programma:

Inhoud programma Dare to Wander:

  • Toegang tot het online leerplatform
  • Een mix van theorie-en praktijk opdrachten
  • Lidmaatschap van de Dare to Wander community
  • Maandelijkse brainstorm sessie
  • Maandelijkse training (topics: mindset, ondernemen, reizen)
  • Optioneel: 4x 45 min 1:1 coaching sessie

Inhoud training:

Module 1

Hoe goed ken jij jezelf? Wat vind jij belangrijk in je leven? In deze module krijg je inzicht in je kernwaarden en hoe je dagelijkse keuzes invloed hebben om het leven als digital nomad te realiseren.

Module 2

In deze module ga je ontdekken wat jouw drijfveer is, jouw motivatie die er voor zorgt dat je consistent aan het realiseren jouw droom blijft werken. Financiële planning is hier ook een onderdeel van.

Module 3

In de volgende module ga je leren om te gaan met overtuigingen die je (onbewust) beperken in je dagelijks leven. De situatie is altijd neutraal, maar jouw mindset bepaalt hoe je hiermee om gaat.

Module 4

Je bent inmiddels goed op weg, maar dan komen de excuses, want het loopt niet zoals je had verwacht. Waarom gebeurt dit en hoe ga je hiermee om?
Je gaat je aan je doorzettingsvermogen werken en je word jezelf bewust van de valkuilen, zodat je leert door te gaan en succesvol wordt in wat je doet.

Module 5

Het is tijd om intenties te gaan zetten en je organisatie skills naar een volgend niveau te brengen! Iedereen heeft 24 uur in één dag, maar hoe ga jij met jouw tijd om?

Module 6

In module 6 ga je werken aan je communicatie vaardigheden. Communiceren doe je niet alleen door te praten, maar ook non-verbale communicatie speelt een grote rol. Hoe communiceer jij met je omgeving (op reis), je klanten? Hoe bouw je een duurzaam netwerk op? We leren je wat de kracht van (non-)verbale communicatie is en jij gaat hier vervolgens zelf mee aan de slag.

Module 7

We zijn altijd maar druk met het leven, maar het is ook belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. In module 7 leer je hoe je jouw weerbaarheid en daarmee je zelfvertrouwen vergroot. 

Module 8

Krijg je te maken met uitdagingen? In module 8 leer je hiermee om te gaan, zodat je door blijft gaan ondanks de uitdagingen die je tijdens dit avontuur tegenkomt.

Module 9

Wat succesvolle digital nomads gemeen hebben? Een fysieke en mentale gezondheid. Dit is essentieel is om succesvol te zijn in wat je doet. Wat gezonde gewoontes zijn en hoe je deze volhoudt (ook tijdens het reizen) leer je in de laatste module.

Is je het de investering waard:

  • Als je door Dare to Wander je droom om digital nomad te worden nu écht gaat realiseren?
  • Als jij dankzij Dare to Wander zowel op persoonlijk gebied als businesswise een ontwikkeling doormaakt je ideale leefstijl kunt gaan leven? 
  • Als je gelijkgestemden leert kennen en de juiste support om je heen hebt, zodat je een succesvolle digital nomad wordt?

6 maanden lidmaatschap

6 maanden lidmaatschap + COACHING

FAQ

In ons online programma leer je op een interactieve manier de vaardigheden die je nodig hebt om een succesvolle digital nomad te worden. Je gaat je droom omzetten naar een plan en hier consistent aan werken. Geen urenlange video’s, maar actie!
Daarnaast word je lid van de Dare to Wander community: een veilige omgeving met gelijkgestemden waar je 24/7 terecht kunt met je vragen, voor feedback, nieuwe inzichten en support.

Tja, wanneer is het volgens jou wel het juiste moment? Wil jij verandering in je leven, maar weet je niet waar je moet beginnen en heb je hier support bij nodig? Wil je niet maanden tijd verliezen om alles zelf uit te zoeken? Wil je het avontuur aan gaan en geen spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan? Dan is het nu tijd om actie te ondernemen!

Je kunt maandelijks instappen. Als je jezelf aanmeld via het inschrijfformulier op deze pagina, kom je op de wachtlijst te staan. Volg ons ook op Instagram @wanderlovers.nl voor updates. Hier delen we ook de eerstvolgende startdatum!

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens en een uitnodiging voor onze Dare to Wander community op Discord.
Vervolgens kun je inloggen in de online leeromgeving. In de introductie geven we je uitleg over het leerplatform en de community. Je bent ready to take off!

Het leerplatform bestaat uit 9 modules. De modules doorloop je in je eigen tempo. Onder elke module staan 3- 5 lessen. Per les krijg je een korte introductie en een opdracht. Je bent gemiddeld één uur met een les bezig.

We raden je aan om consequent actief te zijn in de community, zodat je gemotiveerd blijft en stap voor stap werkt aan het realiseren van je droom.

Ja. De informatie die je in de video’s krijgt, ga je toepassen aan de hand van een opdracht. Pas wanneer je de opdracht hebt afgerond, krijg je toegang tot de volgende module.

Je houd 6 maanden toegang tot de community en daarnaast onbeperkt toegang tot het leerplatform. 
Als er nieuwe content aan een training wordt toegevoegd krijg jij hier ook toegang over. Wanneer wij besluiten om een training te verwijderen, dan krijg jij hier uiterlijk 3 maanden van te voren bericht over.

De factuur heb je gekregen via de mail. Je kunt in je e-mail op zoek gaan naar een mail afkomstig van info@wanderlovers.nl. Kun je de factuur echt niet vinden? Neem dan contact met ons op via info@wanderlovers.nl. 

Nadat jij bent ingestapt in ons programma, krijg je toegang tot de Dare to Wander community. Hier kun je je vragen stellen. In het programma onder de module ‘Introductie’ geven we je meer informatie over over de community. 
Heb je een persoonlijke vraag? Dan kun je ons natuurlijk altijd een e-mail sturen op: info@wanderlovers.nl.

Ja, het is in overleg mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen.

Op de inlogpagina vind je een link naar ‘wachtwoord vergeten’. Vul daar het e-mailadres in die je bij ons hebt opgegeven en vervolgens ontvang je een e-mail waarmee je je wachtwoord kunt veranderen. 

Winkelwagen